Vi hedder Anne-Mette og Torben Holbeck.

 

Gift i år 2004, sammen har vi 3 dejlige piger, der alle går i skole her i byen.

Vi bor i Holbøl i et bjælkehus, vi selv har bygget med dejlig stor have – tæt på naturen.

 

Anne-Mette er født i 1978, har en uddannelse som blomsterdekoratør og har arbejdet med det i mange år. Har været ansat som kommunal dagpleje. Startede op som privat børnepasser i 2011.

 

Torben er født i 1976, har en uddannelse som tømre og har altid arbejdet med det. Ved siden af, har han været vikar i Storkereden siden år 2012. Startede op som privat børnepasser i 2017.

 

Udover arbejde, er vi aktive i HFIF i Holbøl, hvor vi har hver vores hold, Anne-Mette instruktør for ”Tumlebillerne” forældre – barn gymnastik og Torben ” kun for mænd”.

Gode til at give en hjælpende hånd, hist og her i Holbøl. Vi trives rigtig godt med vores arbejde, nyder at vi arbejder sammen, vi kan hver især bidrage med forskellige ting i hverdagen, ideer og projekter.

 

Der udover har vi kaniner og en rigtig god familie hund, labradoren Momse (den er aldrig sammen med børnene uden vi er der).

 

Hvem er vi!

Storkereden - DGI idræt, leg og bevægelse · Anne-Mette & Torben Holbeck · Rugmarken 2 · Holbøl · 6340 Kruså · Tlf. 30 26 73 30 · mail@storkereden.net