Der bliver holdt et kontaktmøde, lige inden barnet starter.

 

Der bliver tilbudt en samtale når barnet har været i Storkereden i ca. 3 mdr.- hvordan man synes ens barns start har været osv.

 

Igen når barnet fylder 2 år tilbyder vi en samtale, lille snak hvor det eks. kan handle om sproget, renlighed, det at være sammen med andre.

 

Alt hvad vi gør med jeres barn, vil blive drøftet med jer forældre. Det er så vigtig, at I får indflydelse på jeres barns hverdag og situationer.

Det er lige så vigtig for os, at I melder tilbage, hvis der er forandringer hjemme, der påvirker barnet trivsel.

 

Vi har tavsheds pligt over for det enkelte barn og familie, og lige så er der også tavshedspligt fra jer forældre, hvad der sker i vores familie.

 

For os er det utrolig vigtig at være åben og ærlig over for hinanden - det kommer man længst med.

Vi holder arrangementer, hvor vi invitere bedsteforældre, forældre og søskende.

Hvor vi hygger, leger og får snakket på en anden måde, det er der ikke altid tid til i den travle hverdag på sammen måde. Det plejer at være rigtig hyggeligt.

 

Hver mdr. sender vi en aktivitetskalender ud på mail til forældrene, så man kan følge med i, hvad vi skal lave de forskellige dage, tema for denne mdr. osv. Den er ikke mere fast, at den kan blive redigeret under vejs.

 

Vi sender ca. 1 gang om året et spørgeskema ud til jer forældre, det er for vi kan blive bedre til vores arbejde med jeres børn.

 

Et godt samarbejde kommer man længst med - det lægger vi stort vægt på.

 

Forældresamarbejde

Storkereden - DGI idræt, leg og bevægelse · Anne-Mette & Torben Holbeck · Rugmarken 2 · Holbøl · 6340 Kruså · Tlf. 30 26 73 30 · mail@storkereden.net